Händer hos oss

Svenskt Grand National i Strömsholm 17:e juni 2023

Lördagen den 17:e juni 2023 är det Svenskt Grand National i Strömsholm. Vi är huvudsponsor till ett av loppen och finns på plats!

Hoppas att vi ses där.

  

2023-05-05


VI söker platschefer

Läs mer på

Platschef Enköping och platschef Uppsala


2023-02-06


LEDIGA TJÄNSTER

Vi växer så det knakar och söker fler duktiga anläggare och rörläggare som vill bli en del av vår gemenskap.

Är det dig vi söker? Hör gärna av dig till oss via info@gconstruct.se

2022-09-14


MÖT Tomas Karlsson,
ny PROJEKTchef hos oss på g Construct!

Vi är åter från semestern och får börja hösten 2022 med ett fantastiskt tillskott i företaget. Tomas Karlsson börjar som projektchef hos oss och kommer senast från Oljibe AB där han arbetat som platschef i tio år. 

”Jag har verkat inom byggsektorn under hela min yrkeskarriär. Jag började som snickare på 80-talet och blev tidigt lagbas och drev i huvudsak form- och betongprojekt, öppnade eget i småskalig verksamhet och växlade senare över till platschef på Oljibe AB där jag varit i 10 år”. 

På Oljibe AB har Tomas verkat mycket mot industribyggnationer samt läkemedelsindustrin, hans senaste projekt var ett större projekt åt läkemedelsföretaget Cytiva i Uppsala som omfattande en tankgård med tillhörande processbyggnationer samt lossningsstation. 

”Att axla rollen som projektchef på G Construct som nästa uppdrag i karriären kändes helt rätt. Henrik, Erik och jag har alltid haft en väldigt bra relation och jag gillar deras värderingar och sätt att driva företag, i allt vad kundkontakt, kvalitet samt snabba beslutsvägar innefattar. Jag har arbetat med G Construct som underentreprenör i ett flertal projekt och är mycket imponerad av hela organisationen med en fantastisk personal rakt igenom”. 

Ett lyckat projekt för Tomas innebär att från start bygga ett förtroende med beställaren där man kan hålla en rak och effektiv kommunikation, hitta kostnadseffektiva lösningar som gagnar både beställare och entreprenör. Att arbeta efter mottot ”nöjd kund-garanti” är något som ligger Tomas varmt om hjärtat. 

”Det ska bli en kul utmaning att kliva in i en ny organisation och jag har en hel del kontakter och projekt jag vill inplantera i G Construct. Jag ser fram emot att vara med på resan med nya målsättningar och vara bidragande för G Constructs välfärd”.   

Varmt välkommen till G Construct, Tomas!


2022-08-18


MÖT mats andersson,
ny arbetschef hos oss på g Construct!

Mats började som arbetschef hos oss i april och arbetade innan det på Forsen Uppsala. Där arbetade han som projektledare och hade hand om flera projekt åt Uppsala Vatten samt genomförde många entreprenadbesiktningsuppdrag. 

”Jag blev tillfrågad att anta rollen som arbetschef på G Construct och för mig kändes det som ett bra steg i arbetslivet. Jag är för ung för att köra som konsult fram till pension och tycker Erik och Henrik har gjort ett fantastiskt jobb med att bygga ett starkt varumärke, ett varumärke man vill ha ett samröre med” säger Mats. 

Ett lyckat projekt för Mats innebär god planering, nöjda medarbetare och kunder. I projekt som har planerats bra, blir det ofta färre frågetecken under genomförandet vilket kan vara nyckeln till ett bra slutresultat. I rollen som arbetschef kommer Mats ha sammantaget ansvar för projekten i Uppsala, utmed/kring E4-stråket från norra Stockholm och norrut. 

”På kort sikt kommer vårt Uppsala-kontor inte innebära någon större förändring för verksamheten, men på längre sikt kan jag se framför mig att vi utvecklar kontoret med fler medarbetare ju mer verksamheten förhoppningsvis nogsamt växer. Kunderna kommer se att vi är på plats för att stanna och vår förhoppning är att de får bilden av att vi är en bra samarbetspartner att fortsätta räkna med” berättar Mats om visionen för vårt nya Uppsala-kontor. 

Fortsatt starkt varumärkesbyggande, sund företagskultur och en kontrollerad tillväxt är några av de visioner Mats har för G Construct vilket går helt i linje med de visioner vi strävar mot. 

Varmt välkommen till G Construct Mats! 

2022-08-18


G Construct Svenskt grand national 2022

I lördags hade vi en fantastisk dag i Strömsholm med kunder och personal.

I G Construct Svenskt Grand National segrade Henrik Engblom med Her Him och vår egen Henrik Andersson fick dela ut pris tillsammans med Ers Majestät.

Stort grattis och tack för en fantastisk tillställning!

Bilden är lånad från Svensk Galopp

2022-06-20


Svenskt Grand National i Strömsholm 18:e juni 2022

Lördagen den 18:e juni 2022 är det Svenskt Grand National i Strömsholm. Vi är huvudsponsor till ett av loppen och finns på plats!

Hoppas att vi ses där.

  

2022-06-10


MÖT våra beställare - Oscar på plåthuset

Nöjda kunder och lyckade projekt är vår största drivkraft, därför har vi passat på att fråga några av våra beställare hur väl vi lyckas. Häng med!

Hej Oscar på Plåthuset!

Ni är beställare i flera av våra projekt runt om i Sverige. Hur tycker du att vårt samarbete har fungerat hittills?

- ”Det fungerar bra. Vi har roligt tillsammans och tänker lika, det är mycket värt."

Vad tycker du om slutresultatet i de projekt vi har färdigställt?

-”Perfekt, ni levererar det vi har förväntat oss."

Kan du rekommendera oss till andra?

-”Det vettefan, då får ni kanske inte tid med oss?"

Om ja, kan du nämna tre saker du tycker har fungerat extra bra eller smidigt med oss?

-”Ni är tillgängliga och snabba med återkoppling, vi har samma tankar och syn på affärer."

Om man är intresserad av Plåthuset och vad ni gör, hur kommer man i kontakt med er bäst?

-”Då besöker man vår hemsida plathuset.com för kontaktuppgifter till våra säljare."

Tack för din tid, och ha en fin dag önskar vi på G Construct!

2022-05-23


MÖT våra beställare - Anders på BRA

Nöjda kunder och lyckade projekt är vår största drivkraft, därför har vi passat på att fråga några av våra beställare hur väl vi lyckas. Häng med!

Hej Anders på BRA!

Ni är beställare i flera av våra projekt runt om i Sverige, allt från industrigrunder i väst till hotellgrund med finplanering på Lidingö i öst.

Hur tycker du att vårt samarbete har fungerat hittills?

- ”Jag tycker att det fungerar hur bra som helst. Vi har en öppen dialog och personlig relation. Det märks att ni har stor kunskap inom ert område!"

Vad tycker du om slutresultatet i de projekt vi har färdigställt?

-”Jättebra! Ni håller hög kvalitet och det märks till exempel med väldigt få anmärkningar på besiktningar."

Kan du rekommendera oss till andra?

-”Absolut, det gör vi hela tiden! Vi är väldigt nöjda med det samarbete vi har och att ni är vår primära markfirma i Stockholmsregionen."

Om ja, kan du nämna tre saker du tycker har fungerat extra bra eller smidigt med oss?

-”Dels tycker jag er produktion är väldigt imponerande, men även er uppföljning avseende ekonomi och kvalitet på färdig produkt."

Om man vill veta mer om er på BRA eller komma i kontakt med er, hur gör man då?

-”Då kontaktar ni mig, Anders Nolander avdelningschef Göteborg/Stockholm, per mail anders.nolander@brabygg.se eller telefon 076-761 44 18."

Tack för din tid, och ha en fin dag önskar vi på G Construct!

2022-05-23
Möt våra Beställare – Gustav på EgenLokal

Nöjda kunder och lyckade projekt är vår största drivkraft, därför har vi passat på att fråga några av våra beställare hur väl vi lyckas. Häng med!

Hallå där Gustav på EgenLokal!

Just nu gör vi många projekt åt er, allt från Östersund i norr till Värnamo i söder.

Hur tycker du att vårt samarbete har fungerat hittills?

- ”Jag tycker att det har fungerat väldigt bra. Ni är lyhörda och rikstäckande, att vi har en personlig dialog har förenklat arbetet i projekten.”

Vad tycker du om slutresultatet i de projekt vi har färdigställt?

-”Vi är väldigt nöjda med resultatet och finishen i projekten som är färdigställda. När det har varit några anmärkningar har ni varit noggranna med att åtgärda dessa, till exempel om någon anslutning eller uppstick har behövt justeras.”

Kan du rekommendera oss till andra?

-”Absolut!”

Om ja, kan du nämna tre saker du tycker har fungerat extra bra eller smidigt med oss?

-”Ni är tillgängliga och snabba på återkoppling, både i offertstadie och under produktion. Det märks att ni har en personlig relation till era kunder och värnar om dem. Vi tycker även att ni har en konkurrenskraftig prissättning.”

Om man är intresserad av en EgenLokal, hur går man tillväga då?

-”Då kontaktar man någon av EgenLokals projektansvariga, Ida och Kajsa. På vår hemsida EgenLokal.se finns kontaktuppgifter och mer information.”

Tack för din tid, och ha en fin dag önskar vi på G Construct!

2022-05-20
Nu söker vi en till platschef

Bli en del av vårt gäng!

Redo för nya projekt och ett nytt företag? Vi på G Construct AB driver många spännande anläggningsprojekt och söker nu dig som vill driva dessa projekt tillsammans med oss! Vi ser gärna att du har erfarenhet inom liknande roll på annat företag. Skicka din ansökan till info@gconstruct.se

2022-02-01


Pressmeddelande G Construct

 

 

Eleda Infra Services Group (”Eleda”) har den 21 januari 2022 förvärvat samtliga aktier i G Construct AB (”G Construct”).

Läs mer

 

 


Vi söker anläggare!


Vi har nu flera stora och spännande projekt på gång och söker nya medarbetare! Vill du bli en del av vårt team? Skicka din ansökan till info@gconstruct.seReceptionen obemannad under semestern

Under v 28-31 kommer receptionen att vara obemannad.

Välkommen att maila till info@gconstruct.se


Marinbutiken iÅkersberga

 

Ett av våra senaste projekt är en utbyggnad på ca 1000m2 till Marinbutiken i Åkersberga. Beställare Plåthuset i Mälardalen AB.

 Årets FÖRETAGARE 20/21

'Vi tackar ödmjukast för vårt pris Årets Företagare 2020 - 2021. Hårt slit av alla anställda, kompanjoner, underentreprenörer och samarbetspartners ligger bakom denna framgång!
Vi önskar alla en trevlig valborg, ta hand om er!'

/Henrik Andersson Vd G Construct AB

Allt inom markarbeten - personlig kontakt och rådgivning med bred kunskap och erfarenhet!


Pressmeddelande

Eleda Infra Services Group förvärvar G Construct AB 

Kontakta oss

Skicka!
820