Händer hos oss

Välkommen att söka vår tjänst som ekonomichef!

Är du bra på att ta egna initiativ, samarbeta och trivs med att arbeta nära verksamheten? Har du en relevant utbildning eller tidigare erfarenhet inom ekonomi och redovisning? Då har vi tjänsten för dig. 

OM G Construct AB 

Vi är ett ledande mark och betongföretag som är verksamt i Mälardalen men med allt flera projekt i hela Sverige. Vi startade mark och betongdelen i företaget i maj 2017 och är idag 26 anställda med många års erfarenhet från mark och anläggningsarbete. Vi har bred kompetens inom industrigrunder, större bostadsgrunder och markarbeten. Genom att hela tiden utbilda vår personal säkerställer vi en hög kompetensnivå. Vi omsätter 155 Msek 2020 och beräknar omsätta 200 Mkr 2021. Maria, som ansvarar för vår ekonomi och del administration idag, är inhyrd hos oss som konsult. Vi känner att vi nu behöver ha en egen ekonomichef på plats då bolaget växer snabbt. Vi söker nu dig som vill axla hennes roll och är intresserad av att driva bolaget framåt tillsammans med oss.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som ekonomichef på G Construct arbetar du brett och självständigt med löner, löpande bokföring, kundreskontra, leverantörsreskontra, statistik, rapporteringar av olika slag till myndigheter, olika sidoorganisationer, momsredovisning samt viss fakturering. Du gör även avstämningar och månadsbokslut, Du gör årsbokslut och årsredovisning samt har kontakt med revisorer. En stor del av tjänsten innefattar att arbeta med projektredovisning och se till att rätt timmar och material hamnar på rätt projekt. Bolaget arbetar med succesivvinstavräkning. I arbetet ingår även administration.

DIN BAKGRUND/DINA EGENSKAPER

Du som söker har minst 4–5 års erfarenhet av liknande ekonomiarbete. Du har relevant utbildning inom ekonomi och redovisning eller har anskaffat dig likvärdig erfarenhet genom tidigare arbete. Du har arbetat med K3 regelverket samt projektredovisning. Erfarenhet av ekonomiarbete från ett mindre eller medelstort privat företag är meriterande. Du har god förståelse för hur flödet fungerar genom hela ekonomiprocessen och trivs med att jobba med deadlines för redovisning och rapportering. Du är trygg i din roll och är van att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor. Du har god datorvana och är van användare av Office-paketet samt har erfarenhet av något ekonomi- och lönesystem. Har du tidigare arbetat med Visma, Centsoft och Byggsamordnaren är detta ett plus. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Du har en positiv inställning till digitalisering. Företaget har som mål att alltid effektivisera sina flöden och i de arbetet kommer du bli en viktig del. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! Vi söker dig som är flexibel, positiv och självgående. Du är bra på att ta egna initiativ, samarbeta samt trivs med att arbeta nära verksamheten. I ditt arbetssätt är du effektiv, strukturerad och har stort ordningssinne.

INFORMATION OCH KONTAKT

Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Enköping. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos G Construct AB med tillträde december 2021.Vi använder oss av löpande urval, så ansök redan idag! Du söker tjänsten genom att maila din ansökan till info@gconstruct.se och sista ansökningsdag är den 5 oktober 2021.

Välkommen med din ansökan!

2021-09-20

Tjänsten är tillsatt.


Vi söker anläggare!


 Vi har nu flera stora och spännande projekt på gång och söker nya medarbetare! Vill du bli en del av vårt team? Skicka din ansökan till info@gconstruct.se

2021-09-03

Tjänsten är tillsatt.


Receptionen obemannad under semestern

Under v 28-31 kommer receptionen att vara obemannad. 

Välkommen att maila till info@gconstruct.se 


Marinbutiken i Åkersberga

Ett av våra senaste projekt är en utbyggnad på ca 1000m2 till Marinbutiken i Åkersberga. Beställare Plåthuset i Mälardalen AB.


Nu söker vi en ny platschef!

Redo för nya projekt och ett nytt företag. Vi på G Construct AB driver många spännande anläggningsprojekt och söker nu dig som vill driva dessa projekt tillsammans med oss! Vi ser gärna att du har erfarenhet inom liknande roll på annat företag. Skicka din ansökan till info@gconstruct.se Tjänsten är tillsatt.Årets FÖRETAGARE 20/21

"Vi tackar ödmjukast för vårt pris Årets Företagare 2020 - 2021. Hårt slit av alla anställda, kompanjoner, underentreprenörer och samarbetspartners ligger bakom denna framgång! 
Vi önskar alla en trevlig valborg, ta hand om er!"

/Henrik Andersson Vd G Construct AB

Allt inom markarbeten - Personlig kontakt och rådgivning med bred kunskap och erfarenhet!

Kontakta oss

Skicka!
820