G Construct - markarbeten, grunder, betongarbeten mm

Tjänster

Nedan kan ni läsa mer om våra tjänster och det vi utför. Alla projekt ser olika ut med varierande omfattning av arbetsmoment. Vi skräddarsyr därför upplägg och utför våra tjänster både som helhet men också delvis i olika moment, alltid anpassat efter kundens behov och önskemål.Förvaltning

Vi utför förvaltning av alla typer av fastigheter och tar gärna fram ett förslag på upplägg efter era behov och önskemål som kund.
Läs mer

Snöröjning

Vi utför snöröjning hos företag som behöver hög omfattning av skötsel vintertid för att deras verksamhet inte ska stanna på grund av väderomväxling. Vår högsta prioritet är att du som kund ska känna dig trygg med oss som leverantör så att din verksamhet kan rulla på under alla väderförhållanden.
Läs mer

Asfaltering

Vi utför ofta beläggningsarbeten i samband med våra projekt, till exempel asfaltering av väg, plan och parkeringar med linjemålning. Fina ytskikt är pricken över i intill ett grund!
Läs mer

Betongarbeten

Vi utför olika typer av betongarbeten, till exempel väggjutningar och fundament. Betong i alla dess former ligger oss varmt om hjärtat!
Läs mer

Grunder

Vi är specialister på grunder och gjuter grunder i olika storlekar och för olika typer av verksamheter, till exempel flerbostadshus, industrier och hotellkomplex. Behöver du en stabil grund att bygga på? Maila oss gärna för offertförfrågan, info@gconstruct.se.
Läs mer

Markarbeten

En stor del av våra uppdrag är markarbeten, både under och över jord. Rörläggning, pålning, dagvattenhantering och asfaltering är några av de moment som ofta ingår i våra projekt ute på arbetsplatserna.
Läs mer

Allt inom markarbeten - personlig kontakt och rådgivning med bred kunskap och erfarenhet!


Pressmeddelande

Eleda Infra Services Group förvärvar G Construct AB 

Kontakta oss

Skicka!
803